راهنمای وقت سفارت کانادا

افرای که قصد اخذ ویزای کانادا دارند مانند روال اخذ ویزا برای تمامی کشورها قبل از هرچیز باید درخواست وقت سفارت کانادا را داشته باشند, در اینجا مطالب مهمی در اینباره برای شما متقاضیان عزیز آماده کرده ایم که با مطالعه این مطالب دید بازتری نسبت به مقوله وقت سفارت کانادا فوری و تضمینی پیدا خواهید کرد.

سفارت کانادا مصاحبه حضوری با متقاضیان ویزا کانادا ندارد و تصمیم گیری در مورد صدور و یا عدم صدور ویزا کانادا با توجه به مدارک ارسالی متقاضی صورت میگیرد؛ لذا اهمیت ارسال مدارک صحیح و پرونده کامل بسیار بالاست. مدارک ارسالی باید کامل، دقیق ، بروز و گویای کامل وضیعت فرد متقاضی  باشد و افسر ویزا را متقاعد نماید که شخص متقاضی واجد شرایط ویزا کانادا است.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا کانادا با توجه به نوع ویزای درخواستی اعم از ویزای توریستی ، ویزای کار ، ویزای دانشجویی و مهاجرت و با توجه به اینکه افراد دارای مشاغل گوناگون و شرایط متفاوتی برای درخواست ویزا می باشند از شخصی به شخص دیگرمتغیر و متفاوت می باشد.

ارائه چک لیست کانادا که شامل ریز مدارک مورد نیاز ویزا کانادا میباشد (لیست مدارک موجود در چک لیست در ادامه معرفی شده است) :

  • دانلود چک لیست ویزای توریستی کانادا ( * * )
  • 2- پر کرن فرم مشخصات فردی کانادا
    • دانلود فرم فارسی مشخصات فردی درخواست کانادا
  • 3- پر کرن فرم مشخصات خانوادگی کانادا
    • دانلود فرم فارسی مشخصات خانوادگی درخواست کانادا

مدارک مورد نیاز برای ارسال به سفارت

  • مدارک شناسایی و مدارک دارایی
    • پاسپورت جدید با حداقل یکسال اعتبار
    • پاسپورتهای قدیمی ( برای نشان دادن تاریخچه سفرها )
    • شناسنامه متقاضی
    • اسناد ملکی منگوله دار و غیر منگوله دار شامل مبایعه نامه – قرارداد پیش خرید و غیره
    • اجاره نامه در صورتی که تاریخ آن تمدید شده واعتبارداشته باشد
    • گواهی لاتین بانکی از حساب های سپرده و اگر سپرده ای دارید که در ماه سود ماهیانه دریافت می کنید لطفاً پرینت (ریز) حساب یا گواهی از بانک که در آن قید شود در ماه چقدر سود دریافت می کنید.
    • گردش حساب سه ماه و یا شش ماهه از حساب های جاری و کارکرد دارمتقاضی
    • 2 قطعه عکس رنگی –سایز ۴٫۵*۳٫۵  با زمینه روشن  که به تازگی گرفته شده باشد
    • گواهی اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار فرزندان مجرد
  • مدارک کاری متقاضی
    • گواهی اشتغال به کار – فیش حقوقی – حکم کارگزینی – فیش بازنشستگی – حکم بازنشستگی – پروانه کسب – پروانه بهره برداری – پروانه وکالت – پروانه مطب – کارت بازرگانی
  • مدارک شرکت ( اگر متقاضی دارای شرکت باشد )

     

    • اساسنامه شرکت
    • روزنامه رسمی شرکت ( آگهی تاسیس وآخرین آگهی تغییرات)
    • اظهار نامه ثبت شرکت
    • آخرین لیست بیمه شرکت – برگه پرداخت
    • پرینت گردش حساب سه ماه یا شش ماه شرکت
    • آخرین برگه مالیاتی شرکت
    • (در صورتی که متقاضی ، خانم متاهل باشد علاوه بر مدارک خود، مدارک همسر هم نیاز است .)
  • مدارک دعوت کننده

    • 1- دعوتنامه با تاریخ و امضاء
      • حاوی اطلاعات مهمان : نام کامل – تاریخ تولد – آدرس و شماره تلفن فرد – نسبت شما با فرد دعوت شونده( مهمان) – هدف از سفر – مدت زمانی که فرد دعوت شونده ( مهمان) قصد دارد در کانادا اقامت داشته باشد – جزئیات مربوط به محل اقامت و هزینه های زندگی – تاریخ ترک کانادا از سوی مهمان
      • حاوی اطلاعات میزبان : نام کامل – تاریخ تولد – آدرس و شماره تلفن در کانادا – شغل – شهروند کانادا هستید یا دارای کارت اقامت دائم(PR) می باشید – تصویری از مدرکی که نشانگر وضعیت اقامت شما در کانادا می باشد – جزئیات مربوط به خانواده شما، شامل اسامی و تاریخ تولد همسر و وابستگان (ارائه این اطلاعات جهت صدور سوپر ویزای والدین و پدربزرگان و مادربزرگان الزامی می باشد) – تعداد کل نفراتی که در منزل شما اقامت دارند(ارائه این اطلاعات جهت صدور سوپر ویزای والدین و پدربزرگان و مادربزرگان الزامی می باشد) – درخواست سوپرویزا صرفا برای والدین و پدربزرگان و مادربزرگان می باشد.
    • 2- کپی کارت اقامت دعوت کننده
    • 3- کپی اجاره نامه و یا سند ملکی منزل دعوت کننده
    • 4- گواهی کاری دعوت کننده یا آخرین فیش حقوقی
    • 5- گواهی حساب بانکی دعوت کننده
    • 6- آخرین برگ پرداخت مالیاتی (Notice of assessments یا T4)

توجه : لازم به ذکر است که بعد از ارسال مدارک به سفارت ، به هیچ عنوان نمی توان مدرک دیگری را به پرونده خود اضافه نمایید مگردر مواردی که  سفارت مدرکی را از شما بخواهد و همچنین بعد از تصمیم گیری درمورد پرونده شما مدارک از طرف سفارت به شما بازگردانده نخواهد شد.

کلیه مدارک متقاضیان ویزای کانادا باید به زبان انگلیسی ترجمه شود. به علت اینکه جهت اخذ ویزا کانادا مصاحبه ای از متقاضی انجام نمیگیرد ( مدارک به سفارت ارسال میشود و شخص متقاضی جهت انگشت نگاری در مراکز انگشت نگاری کاناد حاضر میشود )، تمامی مدارک فوق باید کامل و دقیق باشد.

از موارد تعیین کننده در انتخاب کنسولگری جهت ارسال مدارک این است که جهت انجام انگشت نگاری بدون مشکل بتوانید در آنجا حضور پیدا کنید. نکته ی دیگر شرایط مربوط به پیکاپ پاسپورت ( پیکاپ ویزا ) از آن شهرها است؛ به این معنا که آیا در مرحله صدور ویزا الزامی برای مراجعه مجدد شخص متقاضی وجود دارد یا خیر.

پس از انتخاب کنسولگری دلخواه و پرداخت هزینه ویزا، یکی از وقت های ( وقت سفارت کانادا ) موجود را برای ارسال مدارک و حضور برای انگشت نگاری انتخاب نمایید.

متقاضیان ویزا کانادا، پس از انجام ثبت نام آنلاین ۳۰ روز فرصت دارند تا برای انجام انگشت نگاری به یکی از شعب شرکت VFS مراجعه کنند (آدرس مراکز انگشت نگاری در ادامه ارائه شده است).

افراد معاف از انگشت نگاری :

  • افراد بالای ۸۰ سال و کمتر از ۱۴ سال
  • کسانی که ویزای مهاجرتی دارند
  • افراد مقیم کانادا
  • افراد با پاسپورت کانادا
  • دیپلمات ها و افرادی که در سازمان ملل متحد و سازمان های دولتی کار می کنند
  • افرادی که در حین درخواست ویزا در کانادا هستند

نکات مربوط انگشت نگاری :

  • تمام افراد پرونده همزمان اقدام نمایید
  • نهایتا تا ۳۰ روز بعد از تحویل مدارک ویزای خود برای انگشت نگاری اقدام نمایید.در نظر داشته باشید که جهت انجام انگشت نگاری نیازی به گرفتن وقت قبلی نیست و متقاضیان میتوانند از هرکدام از VAC های کانادا در اقصی نقاط جهان اقدام نمایند. در زیر اطلاعات نزدیک ترین مراکز انگشت نگاری یعنی ترکیه و امارات ذکر شده اند.

اگر به صورت آنلاین درخواست بیومتریک شما داده شده باشد میبایست رسید درخواست ویزا را به همراه اصل پاسپورت به همراه داشته باشید. اگر مبالغ مربوط به ویزا و انگشت نگاری را قبلا آنلاین پرداخت کرده اید یا مشاورین ویزا موندیال آنرا پرداخت کرده اند،  نیازی به پراخت هیچ هزینه دیگری نخواهد بود. همچنین این امکان وجود دارد که مدارک کاغذی را در یکی از دفاتر VAC تحویل دهید و هزینه ویزا و انگشت نگاری را در همان دفتر پرداخت کنید. متقاضیان ایرانی که در ایران ساکن هستند میتوانند به دفاترVAC در ترکیه مراجعه کنند. آدرس و ساعت کاری (روزهای تعطیل دفاتر)  این دفاتر به شرح زیر است:

ساعات و روزهای مراجعه برای انگشت نگاری:‌ دوشنبه تا جمعه بین ۸:۳۰ صبح تا ۱۵:۳۰ بعد از ظهر

ساعات و روزهای پیکاپ پاسپورت از دفاتر سفارت کانادا در ترکیه: ۱۴:۳۰ تا ۱۶:۳۰ دوشنبه تا جمعه